Eräretki

Vuoden 2022 ensimmäinen avoin eräretki lauantaina 18.6.

Suppailua, savusaunaa, nuotioruokaa, yhdessäoloa ja rentoutumista keskellä korpea. Kuulostaako täydelliseltä? Lähde mukaan!Kesän 2022 ensimmäinen avoin eräretki alkaa lauantaina 18.6. klo 12.00. Leiriytymisen jälkeen suppailemme yhdessä lähes koskemattoman korven läpi kapeaa väylää pitkin laavulle. Reitti on helppo, joten aiempaa suppailukokemusta ei tarvita.

Laavureissun jälkeen päivä jatkuu rennosti ilman aikatauluja. Suppaillaan toisellekin laavulle tai puuhastellaan muuta. Pieni järvi on täynnä haukea ja ahventa - kalastaminen on erityisen mukavaa SUP-laudan päältä.

Illan kruunaa löylyt satavuotiaassa savusaunassa. Saamme varmasti valmisteltua yhdessä myös kesän maittavimmat nuotioruuat joko kannetuista eväistä tai tuoreesta kalasta kuten edellisellä reissulla.


Info:

- salainen leiripaikka n. 1h ajomatkan päässä Tampereelta

- mahdollisuus yöpymiseen. Nopeimmat ilmoittautujat pääsevät lämpimän erämökin sänkyihin, muut omissa teltoissa tai riippumatoissa ulkona.

- hinta vain 50€, sisältäen savusaunan ja paikanpäälle toimitetun SUP-laudan. Ruuat ja juomat eivät kuulu hintaan.

- lisätiedot lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ja/tai puhelimitse.

Paikkoja rajoitetusti. Varaa paikkasi tai osoita kiinnostuksesi mahdolliseen seuraavaan eräretkeen oheisella lomakkeella: