Myyntiin! Vuokraamokäytössä olleet SUP-laudat.

Myymme nyt erän kesällä 2022 käyttöön otettuja laadukkaita SUP-lautoja. Lautoja on useampia per malli.

Setti sisältää laudan, melan, repun, huoltosarjan sekä pumpun. Laudat tsekataan täyteen pumpattuina ja tyhjennetään sekä pakataan paikanpäällä n. rinkan kokoiseen reppuun, joten pikkuautolla voi hyvin kurvata paikalle. Nouto onnistuu tarvittaessa myös pyörällä jos reilun 10kg reppu selässä sujuu hyvin!


ROC 10'

Sandbanks 11'

Sandbanks 11*

Sandbanks 10'6

Vuokraamokäyttöön vaaditaan markkinoiden laadukkaimpia lautoja. Olemme testanneet myös "markettilautoja", jotka eivät valitettavasti ole kestäneet käyttöä kovin pitkään. Kaikki myyntiin tulevat laudat ovat kaikilta ominaisuuksiltaan lujaa laatua, joten toivomme ettet vertaa vain hintoja kauppojen hyllyillä tai bulkkinettikauppojen mainoksissa näkemiisi summiin.

Laudan on oltava käyttäjän painon mukainen, siihen pitää pystyä pumppaamaan kunnolla ilmaa sisään (vrt. esim. max 15psi ja 20psi), sen on hyvä olla useamman kerroksen kestävää materiaalia mahdollisten (paikattavien) kolhujen varalta ja tietenkin miellyttää käyttäjän silmää.


Neon

Sandbanks 10'6

Sandbanks 10'6

Sandbanks 10'6

Myytävät 2022 käyttöön otetut laudat:

Roc SUP 10'

- pienikokoisten loistava 3m pitkä allrounderi, "peruslauta" kaikkeen käyttöön

- myydään 250€ (suositushinta lähes 800 dollaria)

Sandbanks 10'6

- yleisin koko allrounderista, "sopii kaikille"

- myydään 275€ (suositushinta lähes 600 puntaa)

Sandbanks 11'

- järeä allrounderi kantamaan suurempaa kuormaa. Kuten 10'6, muotoilunsa ansiosta kulkee ketterästi kunnon kannattelun lisäksi

- myydään 275€ (suositushinta lähes 600 puntaa)

Neon board 10'4, 10,5, 10'7

- osa peruslautoja, osa windsupeja, joissa myös purjeelle kiinnityskohta

- leveitä, tukevia lautoja

- myydään 300€ (uutena lähes 23000 tsekin rahaa eli pyöreästi tonnin!)

Tänä kesänä pisteillämme suppailtiin ennätyksellisen vähän. Kuorma-autoomme #varastotruck varatut laudat ovat käyneet järvellä vain muutaman kerran ja on täysin käyttämättömiä.

Muita myytäviä lautoja:

- Nokian "päävarastolta" myydään myös muita edellisten kausien eri kokoisia lautoja. Nopeimmat pääsevät kuulemaan ja lunastamaan tarjoushinnat niihin. Laita lomaketta sisään ja palataan pian!