SUP

Meiltä löytyy SUP-lautoja jokaiseen makuun. On eri kokoisia yleislautoja ja useampia malleja retki- ja sporttilaudoista. Nokialla pääset myös kokeilemaan parilautaa ja Tampereelta löytyy massiivinen kolmen hengen lauta. Olemme tehneet jo kolmatta kautta järvelle lähtemisestä mahdollisimman helppoa sekä ensikertalaisille että kokeneemmille suppailijoille. Saavu vain paikalle ja pian olet jo nauttimassa!

Etenemme aina näin:

1. WAIVER voit täyttää vuokrasopimuksen myös etukäteen täällä. Kerta kesässä riittää ja voit lisätä koko perheen/porukan samaan lomakkeseen, kunhan kaikki käyvät säännöt yhdessä läpi.

2. MAKSU (meillä käy kortti, käteinen, MobilePay ja kaikki liikuntasetelit sekä -edut (maksupaikka Kuntotehdas Punainen Ovi / Red Door Athletics Oy)

3. VÄLINEET Valitaan juuri sinun toiveiden mukainen lauta ja säädetään mela sopivaan mittaan. Liivit kuuluu kauppaan, niitä 0n koot 30-50/50-70/70-70/+90kg.

4. OPASTUS Koulutetut varastovahdit antavat rannalla tärkeimmät tipsit aloittamiseen. Mikäli haluat enemmän ohjausta myös järvellä, suosittelemme lähtemään mukaan seuraavalle suositulle retkelle!


Hinnasto

... ehkä maailman edullisimmat hinnat

  • 30 min SUP / 5 €
  • 1 h SUP / 10 €
  • 2 h SUP / 20 €
  • 3 h SUP / 30 €

Eli 5 € per puoli tuntia ja vaikka niin pitkään kuin aukiolomme sallivat. Vuokraamme lautoja ainoastaan suoraan järvelle. Myös ohjautuissa retkissä samat hinnoittelumalli.


Tarjouspyynnöt isommalle porukalle

Ota yhteyttä: info@varastosup.fi


Kuorma-autolla kurvataan mahdollisuuksien mukaan lähes minne vain! #varastotruck